Mission Renhed: Foam Cleaner vs. ISAR Water vs. Thermoclean 100 Antimicrobial
  • Forside >
  • Nyheder >
  • Mission Renhed: Foam Cleaner vs. ISAR Water vs. Thermoclean 100 Antimicrobial
29-08-2024

Mission Renhed: Foam Cleaner vs. ISAR Water vs. Thermoclean 100 Antimicrobial

Produktindsigt

Industriel rengøring på procesanlægget er fast rutine hos mange af vores kunder og kræver rengøringsslanger, som kan stå distancen. Foam Cleaner, ISAR Water og Thermoclean 100 Antimicrobial er ofte i spil som de foretrukne valg. Men hvilken af dem løber typisk med sejren i Mission Renhed?

Det endelige valg afhænger naturligvis af de specifikke krav fra kunden, som kan variere betydeligt afhængigt af den pågældende produktion. I denne sammenhæng er temperatur, tryk og hygiejne afgørende faktorer.

Vi udforsker de bedste rengøringsslanger, der findes på vores hylder, og ser nærmere på deres konstruktion, egenskaber og fordele. På den måde bliver I bedre rustet til jeres næste valg.

Læs med og lad os rense enhver tvivl væk!

Derfor er rengøringsløsningen vigtig

Industriel rengøring i procesindustrien er afgørende for såvel driftseffektivitet som sikkerhed.

Rengøringsslanger spiller en central rolle i den samlede rengøringsløsning med henblik på at fjerne snavs, urenheder og forurenende stoffer fra procesudstyr, der tit er i brug døgnet rundt, eksempelvis på mejerier og bryggerier. Men andet tilbehør såsom spulepistoler, dyser/lanser, svirvler, lynkoblinger og slangeoprullere kommer man ofte heller ikke udenom.

Med den rette rengøringsløsning opnår man ikke blot forbedret hygiejne, man nedsætter også risikoen for produktkontaminering, driftsstop og i sidste ende, at det går udover forbrugerne. 

Bag om kandidaterne: Specifikationer & fordele

Collage over rengøringsslanger

Uanset kravene I måtte have til jeres næste rengøringsløsning, så dækker vores kandidater Foam Cleaner, ISAR Water og Thermoclean 100 Antimicrobial et bredt spektrum af brugsscenarier indenfor fødevareproduktion.

  • Foam Cleaner: Vores nyeste skud på stammen og erstatningen for den tidligere Clean Wash-slange. Fremstillet af PVC og velegnet til lavtryksanlæg, især i forbindelse med skumudlægning. Kan modstå temperaturer fra -10°C til +70°C. Den har et maksimalt arbejdstryk på 80 bar og understøtter hele 40 bar ved op til +70°C. Modstandsdygtig overfor olie/fedt udvendigt og meget brugervenlig.

  • ISAR Water: Fremstillet af NBR-gummi (NBR) og dermed ekstra fleksibel. Dækker temperaturspænd fra -40°C til +100°C. Med et maksimalt tryk på 20 bar er den ideel til rengøring med varmt vand og rengøringsmidler samt transport af olie- og fedtholdige medier. ISAR Water er desuden ozon- og vejrbestandig, hvilket forlænger dens levetid.

  • Thermoclean 100 Antimicrobial: Fremstillet af PVC og designet til brug ved temperaturer mellem -20°C og +90°C. Med et maksimalt arbejdstryk på 30 bar er den velegnet til spule- og rengøringsopgaver med varmt vand samt transport af ikke-fedtholdige medier. Thermoclean 100 Antimicrobial er både termisk isoleret, så man undgår skoldning ved høje arbejdstemperaturer, og kommer med bakteriehæmmende yderside, hvilket gør den oplagt til højhygiejniske produktionsmiljøer.
Tabel med sammenligning af rengøringsslanger

3 typer essentielt ekstra tilbehør I bør overveje

Hånd på lavtrykspistol

Går I efter den komplette rengøringsløsning til procesanlægget, bør I overveje disse tre typer ekstra tilbehør, som både øger rengøringseffektiviteten og forbedrer sikkerheden:

  • Spulepistoler: Indgår spuleslanger som en del af jeres setup, er spulepistolen af høj kvalitet uundværlig. Med trinløs justerbar stråle bidrager den til den optimale rensning. Vores AFT spulepistol er en af de mest populære allround-modeller, der egner sig til spule- og rengøringsopgaver med eller uden rengøringsmidler og dækker et arbejdstryk på op til 24 bar.

  • Dyser/lanser: Dyser eller lanser er ideelle til lavtryksrengøring, da de forstøver vandet og derved sikrer en spredning i større flade. Vores spule- og skumlanser er fremstillet i rustfrit stål, dækker op til +100°C i temperatur og er velegnede til skumudlægning ved lavt tryk.

  • Slangeoprullere: Rengøringsopgaven bliver ikke alene nemmere med en slangeopruller, men også væsentligt mere sikker for medarbejderne. Flere af vores modeller kommer med automatisk fjederoprulning, eksempelvis den populære AFT 1000-1100 AV, der passer godt sammen med spuleslanger til lavtrykssystemer.

Vi hjælper jer med at udpege vinderen

Vi ved det kan være svært at spore sig ind på den helt rigtige kandidat indenfor rengøringsslanger i forhold til behovene, men vi håber vores sammenligning i denne artikel gav et bedre indblik i nogle af de bedste vi har på lagerhylderne. Hvis I stadig har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores erfarne salgsteam, som er klar til at hjælpe. Kontakt os nu på telefon +45 7020 0422 eller via foresporgsel@alfotech.dk.

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.