Webshop Flashback: Forårets TOP5 populære produkter
  • Forside >
  • Nyheder >
  • Webshop Flashback: Forårets TOP5 populære produkter
18-07-2024

Webshop Flashback: Forårets TOP5 populære produkter

Produktindsigt

Måske du op til påske spurgte dig selv, om I nu havde alt det nødvendige udstyr til efter påskeferien eller om nogle af processlangerne kunne bruge en udskiftning op til vinterferien? Mange andre havde sikkert samme overvejelser.

Vi satte os for at finde de mest populære produkter for årets første måneder og vores analyse afslørede en blanding af nye hits og gamle favoritter. Vi giver dig her et indblik i de fem mest populære produkter for foråret 2024.

1. Rengøringsslangen Foam Cleaner

Ny rengøringsslange? Kig blot efter Foam Cleaner med robust konstruktion, lang levetid, samt modstandsdygtighed over for korrosion og højt arbejdstryk. Med den i arsenalet forbedrer du hygiejnen, produktionseffektiviteten og arbejdsergonomien, hvilket resulterer i lavere vedligeholdelsesomkostninger og færre arbejdsskader.

Læs mere om Foam Cleaner

Foam Cleaner rengøringsslange i spoler

2. Prøveudtagshanen

Den var med i vores TOP3 over kundernes favoritventiler for 2023 og fortsatte sin popularitet ind i 2024 – med god grund. Prøveudtagshanen, som er fremstillet i højkvalitetsstål AISI 316L og kommer med robust PTFE-pakning, er den perfekte makker til prøvetagning i højhygiejniske miljøer, for eksempel i forbindelse med farmaceutisk produktion. Fås med og uden skyltilslutning for nem rengøring efter brug.

Se modellerne

Collage over prøveudtagshaner

3. Brudsikkert FEP-skueglas 

Som højtydende fluorplastmateriale er FEP kemisk resistent, isolerende, antiklæbende og meget holdbart. Da det er meget resistent overfor både organiske og uorganiske væsker, har flere af vores kunder opdaget den fødevaregodkendte FEP-slanges gode egenskaber som brudsikkert skueglas, en fordel som de traditionelle skueglasvarianter med glas i borosilikat ikke har.

Læs mere om skueglas med FEP

Skueglas med FEP

4. Dynamic Cleanroom

Endnu en gang en af vores absolut mest populære silikoneslanger, hvilket er forståeligt. Konstrueret med indbygget PFA liner og silikonecover er vores fødevaregodkendte Dynamic Cleanroom både højhygiejnisk, temperaturtolerant og kemisk resistent. Hvis du stiller ekstra store krav til jeres procesudstyr i den farmaceutiske eller kemiske produktion, fås det ikke meget bedre.

Læs mere om Dynamic Cleanroom

Dynamic Cleanroom slange på gulv

5. 2-delt slangebeskytter

Vi havde den allerede under lup i marts 2023 i forbindelse med produktlanceringen, men det var først et års tid efter dens popularitet for alvor tog fart. Grundet dens simple konstruktion, sublime modstandsdygtighed, samt muligheden for at benytte den til farvekodning, har flere kunder valgt den til beskyttelse af slangen og dens komponenter. Og det er fuldt forståeligt; en relativ lille investering, når man tænker på, hvor meget den bidrager til at forlænge levetiden!

Læs mere om vores 2-delte slangebeskytter

Monteret 2-delt slangebeskytter

Du kan nå det endnu

Fandt du noget du mangler på TOP5-listen ovenfor? Bare rolig. Hos Alfotech holder vi naturligvis åbent sommeren over og kan levere lagervarer indenfor kort tid. Og vi sidder altid klar til en snak med dig om netop jeres behov og evt. spørgsmål du måtte have. Kontakt os på telefon +45 7020 0422 eller via e-mail foresporgsel@alfotech.dk.

God sommer! 🌤️

Luk
Log ind

Der opstod en fejl!

Glemt password

Der opstod en fejl!

Der er nu sendt en e-mail til dig med instruktioner til at nulstille dit password.